Преди ден се навършиха 13 години, откакто принц Уилям се ожени

...
Преди ден се навършиха 13 години, откакто принц Уилям се ожени
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън опроверга едно от основните твърдения на принц Хари

Преди ден се навършиха 13 години, откогато принц Уилям се ожени за Кейт Мидълтън, което публично означи нейното прекосяване в английското кралско семейство. Даниела Елсер, публицист, редактор и кралски коментатор с повече от 15 години опит в работата с някои от водещите медии в Австралия, счита, че принцесата на Уелс е опровергала едно от главните изказвания на принц Хари. 

По-малкият брат на младоженеца прекара целия ден на кралската женитба през 2011 година откровено ухилен.

През декември 2022 година обаче херцогът на Съсекс се появи на телевизионните екрани, с цел да намекне на света, че уелската романтика и приказките за „ вечно щастливи “ не са случай на обич, която побеждава всичко, а предаване и победа на прагматизма.
 Кейт Мидълтън и принц Уилям в деня на сватбата им Кейт Мидълтън и принц Уилям в деня на сватбата им Снимка: Getty Images
Тогава брачният партньор на Меган Маркъл загатна, че се е оженил " със сърцето си ", за разлика от по-големия си брат, пише New York Post.

„ Има разлика сред това да вземаш решения с главата си и със сърцето си. И майка ми, несъмнено, е взела множеството от решенията си, в случай че не всички, от сърцето си “, сподели синът на принцеса Даяна и крал Чарлз III тогава.

Тази година обаче Кейт, с цялостната поддръжка на принц Уилям, сложи възобновяване и фамилията си над ужасяващата дума „ отговорности “. Майката на три деца е на превантивна химиотерапия след диагностициране на рак.

„ Векове наред да бъдеш жена, омъжила се за кралското семейство, е изисквало цялостната сублимация на личните потребности, стремежи и еднаквост в името на по-голямото монархическо богатство. Кейт твърдо, само че изцяло отхвърли това, поставяйки себе си и децата си преди всичко пред потребностите на короната ", сподели Даниела Елсер.
 Кейт Мидълтън в деня на сватбата си Кейт Мидълтън в деня на сватбата си Снимка: Getty
Повече от един специалист приказват за възстановяване на връзките сред принца и принцесата на Уелс в сложни времена.

" Предстоящата им годишнина е доказателство освен за тяхната обич, само че и за тяхното единение. Убеден съм, че те ще разпознаят пътуването си, знаейки, че силата им е в това да бъдат дружно ", сподели Робърт Джобсън.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР